Diverse workshops dragen 2018-02-05T22:43:45+00:00

Workshops Dragen

Lief Kleintje organiseert workshops voor ouders met een pasgeboren kleintje en workshops voor ouders met een al wat groter kindje. Tijdens deze workshop leer je je kindje dragen in een geweven of rekbare draagdoek of in een ergonomiche drager. Heb je al een draagdoek/drager? Neem deze dan mee. Je kunt tijdens een workshop ook draagdoeken voelen, uitproberen en aanschaffen.

Kosten: € 25,00 per persoon
Tijdstip: in overleg
Aantal personen: Minimaal 3, maximaal 6.

Benodigdheden: eventueel jullie eigen draagdoek. Heb je die niet? Geen nood! Lief Kleintje heeft diverse doeken die je kunt gebruiken tijdens de workshop.

Let op: door de tijdsduur van een workshop en de aanwezigheid van een meerdere personen kan het zo zijn dat je kindje het niet fijn vindt om zo lang mee te gaan. Is het nodig je kindje tijdens de workshop borstvoeding te geven dan kan dat natuurlijk. Zorg er dan wel voor dat iemand je kindje op kan halen of dat er iemand is die ter plekke op je kindje kan passen. Zo kun jij je helemaal richten op het oefenen met de draagdoek. We gebruiken speciale draagpoppen tijdens de workshop en oefenen niet met kindjes. Dat kan wel tijdens een consult.

Liever een individuele afspraak op maat? Dat kan! Tijdens een consult helpen we je graag.

 Aanmelden of meer informatie

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een proefles, cursus, workshop of meer informatie aanvragen.We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info