Borstvoeding > Avond voor voedende moeders 2018-02-05T22:33:21+00:00

Avond voor voedende moeders

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

Voor informatie en steun bij het geven van borstvoeding kunnen zwangeren, voedende moeders en andere belangstellenden terecht bij een landelijk netwerk van VBN-vrijwilligers.

 • E-mail:
  Je kunt je vraag rechtstreeks mailen naar een contactpersoon. Het is ook mogelijk om een vraag over borstvoeding te stellen aan ons mailvragenteam door het formulier voor E-mailvragen in te vullen.
 • Sociale media:
  In de besloten Facebook groep: Borstvoeding Natuurlijk|VBN kun je terecht met je vragen en ervaringsverhalen. Er schrijven contactpersonen van de VBN en lactatiekundigen mee.
 • Informatiebijeenkomsten:
  Door het hele land worden er informatiebijeenkomsten over borstvoeding gegeven voor zowel zwangeren, voedende moeders en andere belangstellenden.
 • Telefoon:
  Een contactpersoon in je regio kun je bellen met een vraag over borstvoeding. Omdat we een vrijwilligersorganisatie zijn, vragen we er begrip voor dat wij niet altijd direct bereikbaar zijn.

De vereniging Borstvoeding Natuurlijk organiseert elke maand een gezellige avond voor (aanstaande-) borstvoedende moeders. Tijdens deze avond kun je je ervaringen delen en vragen stellen aan elkaar. Je mag je borstgevoede kindje natuurlijk meenemen wanneer je dat prettig vindt. Er is altijd een contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk aanwezig, zij zal met haar kennis en ervaring ingaan op vragen. De VBN is een vrijwilligersorganisatie, een donatie of lidmaatschap wordt op prijs gesteld, je kunt hierover ook meer informatie vinden op de website. Tijdens de avond wordt een bijdrage van minimaal €2,00 op prijs gesteld. Hiervan worden de onkosten betaald. Wil je meedoen aan deze avond? Aanmelden is noodzakelijk (vol=vol).

Data

 • 7 februari

  7 maart

  4 april

  6 juni

  4 juli

  12 september

  3 oktober

  14 november

  12 december

 • Groepsbijeenkomst

 • Afwisselend in Boornbergum en Waskemeer.

 Aanmelden of meer informatie

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een proefles, cursus, workshop of meer informatie aanvragen.We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info