Dragen > Draagconsultent 2018-02-05T22:37:06+00:00

Consult draagconsulent

Maak kennis

Lief Kleintje biedt de mogelijkheid een persoonlijk consult af te nemen bij onze draagconsulenten: Trudie en Esther. Een consult is maatwerk en verdient deskundige, zorgvuldige aandacht. Vooraf kunnen we vaak een tijdsindicatie geven zodat je weet wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het tarief voor de draagconsulente is € 15,00 per half uur (exclusief reis/parkeerkosten).

Trudie
Trudie heeft bij Die Trageschule de volledige opleiding gevolgd. Dat betekend dat zij naast de basisopleiding en de gevorderden opleiding ook de certificeringsopleiding heeft gevolgd en examen heeft afgelegd. Hiermee is Trudie de eerste volledig gecertificeerde Die Trageschule draagconsulent in Friesland. Dit is het hoogst haalbare niveau binnen de opleidingen voor draagconsulenten.

Je kunt bij haar terecht met al je draagvragen, ook wanneer het gaat om bijzondere situaties (denk aan prematuur geboren kindjes, overtrekkend kindje, spreidbroekjesrolstoelgebruikfysieke beperkingen (bij ouders en/of kind), borstvoedingsvraagstukken etc).

Trudie is ook borstvoedingscoach, zwangerschapsdocent, docent babymassage en verzorgt gastlessen op ROC (met name bedoeld voor kraamverzorgenden in opleiding).

Esther
Esther is, naast docent babygebaren, draagconsulent. Je kunt haar regelmatig tegenkomen in onze winkel waarbij ze je graag advies geeft op het gebied van o.a. draagdoeken en dragers. Esther heeft in 2016 de basisopleiding gevolgd en hoopt in 2017 de vervolgopleiding te volgen bij Die Trageschule. Om nog meer ervaring op te doen zal Esther soms aanwezig zijn tijdens workshops en consulten.

Dit zijn de mogelijkheden:

 Aanmelden of meer informatie

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een proefles, cursus, workshop of meer informatie aanvragen.We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info