Dragen > Informatie voor professionals 2018-02-05T23:04:20+00:00

Informatie voor professionals

Informatiebijeenkomst voor werkenden in de geboortezorg

 

kenniscentrum Lief Kleintje heeft als doel: het verstrekken van eerlijke informatie aan (aanstaande) ouders, waarbij de fysiologische behoeften van hun kleintje voorop staan. Zorgverleners binnen de geboortezorg kunnen elkaar versterken en (aanstaande) ouders begeleiden in het maken van passende keuzes. Deze informatiebijeenkomst is erop gericht de kennis over ergonomisch dragen te vergroten, ervaringen te delen en contacten te versterken zodat ouders via korte lijnen de best passende zorg kunnen ontvangen.

Tijdens de bijeenkomst worden geen knooptechnieken aangeleerd. Dit is voorbehouden aan professionals (draagconsulenten) omdat elke situatie, elk kindje en elk ouderpaar individuele zorg behoeft. Zo is het knopen van een draagdoek niet in elke situatie gelijk en niet elk product geschikt voor elk kindje. Dit blijft maatwerk waar specialistische kennis gewenst is.

Zorgverleners zijn na deze informatiebijeenkomst wel voorbereid op het correct informeren en verwijzen van ouders. Dit is een grote meerwaarde binnen de zorgverlening en wordt door ouders erg op prijs gesteld.

Ben je zorgverlener en wil je je meer specialiseren in het begeleiden van ouders tijdens het ergonomisch dragen van hun kindje? We verwijzen je dan graag naar deze opleiding.

Inhoud:

* Kennismaking (en ervaringen delen)
* Belang van lichaamscontact
* Ergonomisch dragen
* Mogelijkheden voor ouders
* Ruimte voor vragen

Data:
*In overleg (ook op verzoek)

  • Tijd
    in overleg (90 minuten)

  • Locatie
    In overleg (regio Noord Nederland)

  • Kosten
    € 75,00 (exclusief reiskosten € 0,25 per kilometer)

Meer informatie: mail aan info@liefkleintje.com  of  bel ons: 06-10185786

 Aanmelden of meer informatie

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden voor een proefles, cursus, workshop of meer informatie aanvragen.We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info