Verhuur 2018-02-05T23:08:30+00:00

Aanschuifbedjes & draagzakken

Aanschuifbedje huren

Wij verhuren aanschuifbedjes van het merk Troll. Dit aanschuifbedje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen (EN 1130:1996).

Afmetingen van het frame: 102b x 49d x 71h (laagste stand)/ 94h (hoogste stand)
Hoogte matras: in hoogte verstelbaar van 43 tot 67 cm
Matrasmaat: 40 x 90 x 5
Materiaal: massief berkenhout (28 mm) en 4 kunststof wieltjes met remsysteem
Kleur: wit of berken (afhankelijk van beschikbaarheid)
Te gebruiken als aanschuifbedje, wiegje en bankje

Gebruik van het bedje:

  • Meet de hoogte van je eigen bed tot aan de bovenkant van je eigen matras
  • Pas de hoogte van het bedje aan door de bouten in de poten te verplaatsen (verstelbaar van 42 cm tot 70 cm matrashoogte)
  • Rijd het bedje naast je eigen bed, zet de vier wieltjes op de rem
  • Zorg ervoor dat de matrassen goed aansluiten op elkaar
  • Maak het bedje op met lakentjes en dekentjes of gebruik een goed passende slaapzak

Het bedje als wieg:

Het bedje kan ook als wieg worden gebruikt: je schuift eenvoudig het hekje omhoog. Dit kan handig zijn wanneer je je kleintje alleen laat in de slaapkamer of bijvoorbeeld wanneer je jullie bed wil verschonen.

Huurperiode:

De minimale huurperiode bedraagt twee maanden, langer mag altijd en kan eenvoudig per mail geregeld worden. De huurperiode wordt (naar boven) afgerond op halve maanden. Reserveren is wenselijk.

Kosten:
Huur bedje per maand  € 20,00  (minimaal 2 maanden)
Matrasje  € 25,00
Borg  € 100,00

Bij het inleveren van het aanschuifbedje, in goede staat, ontvang je de borg retour.

Levering:
Afhalen/retourneren kan op afspraak in Boornbergum. Levering aan huis: In de regio Drachten/Heerenveen is het ook mogelijk het aanschuifbedje aan huis te laten leveren. Na de huurperiode halen we het bedje weer bij je op. De kosten hiervoor bedragen € 20,- voor het bezorgen (incl. ophalen) binnen 20 km. Het is niet toegestaan het bedje (deels) te demonteren of te laten gebruiken door een ander.

Draagzak huren

Huur een draagzak voor je kleintje

Wil je graag een drager huren? Dat kan!

We hebben diverse dragers beschikbaar die je per week kunt huren (minimaal 1 week, maximaal 2 weken). We verzenden de dragers binnen Nederland. De dag na verzending is de eerste huurdag, de dag dat wij de drager retour krijgen is de laatste huurdag. Betaling vooraf (je ontvangt een factuur).

Momenteel verhuren wij de volgende dragers: Boba 4G, Boba Air, Storchenwiege Carrier, Storchenwiege ringsling, Hop Tye Conversion, Mei Tai Mister Mirko, Ergobaby Original, Ergobaby Adapt, Marsupi maat L, Marsupi maat S/M, Tula Toddler, Tula Baby, Tula FTG, Bondolino, Isara baby, Isara Toddler, Kokadi Flip baby, Kokadi Toddler, Kodadi XL, Kokadi Onbu, Beco Toddler, Fidella Fly Tai, Fiddela Fusion baby, Fidella Fusion Toddler, Fidella Onbu, Babylonia Flexia.

De prijs per week: € 7,50  Prijs voor twee weken: € 12,50 Wil je vooraf passen/advies? Dit kan tijdens een pasconsult).

De borg voor elke drager is € 100,00. Deze borgsom krijg je bij het retourneren van het draagsysteem volledig terug indien het gehuurde product terugkomt in correcte staat: geen beschadigingen, verkleuringen, vlekken, dierenharen en inclusief alle accessoires (indien van toepassing) en gebruiksaanwijzing. Wanneer er wel schade is worden de kosten van het herstel verrekend met de borg. Zonnebrandvlekken verlagen de waarde van de draagsystemen, we verrekenen in dat geval € 35,00 met de borg.

Wil je vooraf dragers passen en/of leren hoe je de drager kunt gebruiken? Neem dan contact op voor een pasconsult. Onze draagconsulente helpt je graag met het maken van een passende keuze en leert je hoe je de drager veilig kunt gebruiken. De kosten voor een pasconsult zijn € 15,00 per half uur.

 Reserveren of meer informatie

Vul het contactformulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.


We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info