Inzamelpunt 2018-02-05T23:10:10+00:00

Inzamelpunt

We verzamelen……

Stichting Werkgroep Roemenië en Stichting Charis (en groepen waarmee we samenwerken) gaan uit van het bijzondere aan d emens: iedereen is bijzonder, gelijkwaardig en dus belangrijk. De mensen voor wie deze stichtingen werken wonen in Roemenië en verkeren allemaal in bar slechte omstandigheden.Het leven is er hard, arm, en oneerlijk. Er is armoede, geweld en verdriet. Wij zijn nauw betrokken bij deze Stichtingen en dragen graag een steentje bij door (o.a.) het inzamelen van draagzakken. Deze delen we uit aan de Roemeense bevolking zodat zij hun kleintjes veilig bij zich kunnen dragen. Dit bevordert de hechting en maakt dat de allerkleinsten niet op de (vuile) grond, tussen het vuilnis hoeven te liggen.

Heb jij een draagzak die je niet (meer) gebruikt? Lever deze bij ons in, op ons adres of per post. Dit mag een oude draagzak zijn, en of de draagzak wel of niet ergonomisch is maakt niet uit. Ook niet ergonomische draagzakken gebruiken we in deze projecten omdat we denken: beter iets dan niets.

Inleveradres: Tijmen de Boerwei 32  9212 RJ te Boornbergum. We kunnen de verzendkosten niet vergoeden.

Samen kunnen we het verschil maken!

We komen situaties tegen waarin een drager of draagdoek geweldig zou kunnen helpen, maar waar niet de financiële middelen zijn dit te realiseren. We ontvangen graag de draagdoeken en (ergonomische-)dragers die nu in je kast liggen. Voorwaarden: de draagdoek/drager schoon en heel inleveren. Heb je de gebruiksaanwijzing nog? Voeg die dan toe. Het zou leuk zijn wanneer je er een persoonlijk berichtje bij zou willen doen, een lief kaartje bijvoorbeeld.

Heel veel dank!

Heel hartelijke dank!

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Draagzak huren

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info