Over ons 2017-08-14T19:11:57+00:00

Trudie van der Zwaag

Lief Kleintje…..

Als moeder van vijf kinderen mocht ik ervaren dat het moeder worden een heel bijzonder proces is. Een proces vol vragen, onzekerheden……maar ook met nieuwe kennis, ervaring en belevenissen.

Als activiteitenbegeleider was ik al jong betrokken bij verschillende processen in het leven van mensen. Later, na bijscholingen, werkte ik als kraamverzorgende en mocht ik ook het hele bijzondere, intieme proces meemaken van andere (aanstaande-) ouders: vader/moeder worden door de geboorte van een nieuw wereldwonder!
De begeleiding die ik mag bieden tijdens de geboorte en de dagen daarna vind ik elke keer weer heel waardevol en intens.

Tijdens mijn moederschap en in mijn werk merkte ik dat er geen overkoepelend vak bestaat: er is een grote diversiteit in zorgverleners en het kan lastig zijn om passend advies te krijgen dat bij het totaalplaatje van je kleintje (en jou) past.

Om dit te verbeteren is Lief Kleintje ontstaan: overkoepelende, deskundige zorg. Tijdens aanvullende scholingen ben ik me gaan specialiseren in de begeleiding van jou als jonge ouder. Je kunt dus (bijna) al je vragen stellen over de zwangerschap, geboorte, borstvoeding, dragen, babymassage, hechting tussen ouder en kind, het gedrag van je kleintje, etcetera. Uitgangspunt hierbij is altijd de behoefte van je kleintje, waarbij we zoeken naar een manier die past bij het leven en/of de wensen van jou als(aanstaande-) vader/moeder.

Lief Kleintje biedt diverse activiteiten aan in de vorm van inloopmomenten, cursussen, presentaties, scholingen en workshops. Daarnaast biedt Lief Kleintje consulten aan: een persoonlijk moment met zorg op maat.  

Wil jij meer weten of een afspraak maken? Schroom niet, neem gerust contact op!

Zwangerschap

Bekijk de cursus

Borstvoeding

Bekijk de cursus

Dragen

Meer info

Je kleintje

Blog & tips

Babymassage

Meer info

Carry 2b Fit

Meer info

Agenda 

Meer info

Verhuur

 Aanschuifbedjes & draagzakken
Meer info

Contact

Meer info